Sloten

sloten

Sloten: De zwakste schakel van een kluis?!

De zwakste schakel van een kluis of brandkast is het slot. Hier wordt zelden voldoende bij stilgestaan. Veel kluizen worden standaard uitgevoerd met een slot dat relatief gemakkelijk is te manipuleren. Daarnaast wordt er te weinig naar het gebruiksgemak gekeken. Zoals het meerdere keren per dag openen van een kluis of het openen in het donker. 

Safe2Lock VOF heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van keuze, opbouw en inrichting van (elektronische) sloten, om zowel de veiligheid als het gebruiksgemak te verhogen.

Onze sloten hebben wij op voorraad en zijn snel leverbaar.
Deze kunt u direct bestellen via onze webshop.

Verschillende sloten

Er zijn verschillende sloten die op een kluis kunnen worden gemonteerd. Dit zijn sleutelsloten, mechanische en elektronische sloten. Ook is het combineren van een sleutelslot met een mechanisch of elektronisch slot mogelijk. Elk slot heeft zijn eigen specifieke eigenschappen met de daarbij behorende voordelen. De belangrijkste eigenschappen met de voor- en nadelen zullen we bespreken per categorie.

Sleutelslot

Mechanisch slot

Elektronisch slot
Een combinatie van sloten

En nog meer sloten...

De genoemde sloten zijn de meest voorkomende sloten. Maar ook binnen de genoemde sloten zitten veel verschillen. Zo kunnen er elektronische sloten zijn met verschillende aantal gebruikers en codes. Maar er zijn ook sloten met een noodsleutel of een managercode.  Daarnaast zijn er ook nog sloten met openingsvertraging. En nog vele meer.

Voor een goed advies op maat, staan we u graag te woord