Diensten

Onze diensten voor uw gemak!

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij vier kernwaardes van onze onderneming omgezet in diensten. Met deze diensten willen we de aanschaf van een kluis makkelijk, vertrouwd en discreet maken. Dit doen wij door alles onder één dak aan te bieden, gaan we discreet en anoniem te werk en door onze specialisme kunnen wij u helpen de juiste keus te maken. Daarnaast is een kluis openen voor ons ook geen probleem. Bijvoorbeeld wanneer u de code vergeten bent of de sleutels kwijt bent geraakt. Dit zorgt ervoor dat de inhoud onbeschadigd blijft en de kluis kan worden hergebruikt.

Safe2Lock doet alles zelf
Discreet en anoniem wordt er met uw gegevens omgegaan
Specialist in kluizen
Kluis openen

Alles onder één dak

Safe2Lock VOF heeft alles in eigen huis. Als u een kluis bij ons koopt, bezorgen wij deze persoonlijk. Wilt u een ander slot of meerdere binnenvakken, dan passen wij zelf de kluis aan. Ook voor onderhoud hebben we eigen personeel in dienst. De voordelen voor u zijn dat uw gegevens maar bij één bedrijf bekend zijn. Daarnaast weten wij bij problemen of onderhoud precies over welk product het gaat en kunnen zo snel helpen. Plaatsing en verankering is na overleg ook mogelijk. 

Discreet en anoniem

U wenst discrete levering? U wilt toch niet, dat er een kluizenleverancier met belettering op zijn voertuigen bij u voor op de stoep stopt? Al onze voertuigen zijn zonder reclame. En doordat wij zelf de kluizen leveren zijn de gegevens alleen bij ons bekend. Deze gegevens worden veilig opgeborgen.

Specialisme

Safe2Lock VOF is gespecialiseerd in beveiligde opbergsystemen en weet veel van de binnen- en buitenkant van een kluis. Met deze kennis kunnen we u uitstekend informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden. Zoals de verschillen tussen de kluizen en sloten, maar ook over de normen en certificaten voor kluizen en sloten. Dankzij onze specialisme kunnen we ook snel van dienst zijn bij problemen. Zo kan er in verschillende situaties al vanaf een foto of per telefoon bepaalde problemen worden opgelost.

Kluis openen

Safe2Lock is ook gespecialiseerd in het openen van kluizen. Bijvoorbeeld wanneer u uw sleutel kwijt bent geraakt, of de code bent vergeten. Safe2Lock doet dit met vakmanschap zodat u de kluis daarna weer kunt gebruiken met enkele aanpassingen. Zo heeft Safe2Lock ook een brandkast van een kerk weten te kraken (Nieuwsbericht van het AD hierover). Daarnaast heeft Safe2Lock een oude kluis weten te kraken van Hendrik Wiegersma. Waardoor er weer een stukje geschiedenis gered is. Neem voor meer informatie contact op.

Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over het plaatsen en verankeren, over het aanpassen van een kluis of over het openen van een kluis?

info@safe2lock.nl